Kycklingtostada med Bearnaise Hot Chili
- MÄNGD:
4 Portioner
Blanda socker, ättika, vatten i kastrull och koka upp tills sockret löst sig. Skiva chilin tunt och lägg ner i lagen. Låt svalna.
Banka citrongräset med baksidan på en kökskniv. Hacka ner citrongräs och vitlök.
Strimla kycklingen och stek i olja på medelhög värme. Tillsätt vitlök och citrongräs när kycklingen fått lite färg. Stek tills kycklingen är klar och låt svalna. Blanda sedan med 3 msk Lohmanders Bearnaise Hot Chili.
Skär upp mangon i små bitar och rosta kokosen i en torr stekpanna.
Häll upp 2 cm olja i en kastrull stor nog för tortillabröden att få plats. Värm upp oljan till ca 180 C och fritera tortillabrödem snabbt så att de får färg och puffar upp lite. Låt rinna av på hushållspapper.
Bygg tostadas med kycklingröra i botten, mango ovanpå, några skivor picklad chili, lite riven kokos och färsk koriander.