Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Välkommen till Lohmanders

VI GÖR GOTT – EN SÅS I TAGET

Vårt mål är att göra det enklare för människor att leva ett hållbart, såsialt liv. Vi vill hjälpa dig att lyckas i köket med produkter som både gör gott och är goda!

En smakrik historia

Precis som många andra bra historier börjar historien om Lohmanders med en god middag. Dessutom innehåller den ingredienser som passion, storslagna drömmar och såsiala innovationer.

Följ vår resa från en mans vision, till en hel såsfabrik!

EN DEL AV FOODMARK

Sedan 2015 är vi på Lohmanders en del av Foodmark AB som är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter. Övriga varumärken i vår familj är Rydbergs, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen’s, K-Salat och Mills. Tillsammans producerar vi flera av Sveriges mest kända och älskade livsmedel som färdiga sallader, såser, dressingar, messmör och mjukost.

Totalt omsätter Foodmark strax under 1 miljard kronor och har cirka 240 anställda.

JOBBA HOS OSS

Foodmark är ett företag med många olika tjänster. Våra medarbetare arbetar med allt från produktutveckling och tillverkning, till försäljning och marknadsföring.

Vill du bli en del av vårt såsiala team? Klicka in på Foodmarks karriärsida för att se lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

En hållbar livsmedelsproducent

Vi är del av en bransch som har stor påverkan på både miljö och hälsa. Vårt mål är därför att vi ska skapa ett positivt värde för människor, samhället och miljön.

För oss är det viktigt att bidra med både god och hållbar mat, och vårt hållbarhetsarbete genomsyrar allt vi gör: från odling och produktion till förpackningar och transporter.

UPPTÄCK DIN PASSION

Att vi på Lohmanders älskar sås är ingen hemlighet. Vi känner såklart en livslång kärlek för klassikern Bearnaise Original, men vi har också en crush på de nya, stiliga flasksåserna. Vi är förälskade i aioli och vi fullkomligt avgudar vår heta chilibea. Vilken sås klappar ditt hjärta för?

Lohmanders på Instagram