Kryddiga korvar med rostad potatissallad
Servera en hemmagjord krämig potatissallad med ugnsrostad potatis, kryddiga korvar och Lohmander Delikatessketchup.
MÄNGD: 8 Portioner
INGREDIENSER:
-
8
st
kryddiga korvar
-
Lohmandes delikatessketchup
-
6
st
rädisor
-
500
gram
delikatesspotatis
-
1
nypa(or)
persilja
-
1
nypa(or)
timjan
-
0,5
st
gurka
-
2
st
rödlök
-
1,5
msk
honung
-
1,5
tsk
dijonsenap
-
rostad lök
-
1
st
citron
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Dela potatisen och lägg i en ugnsfast form, ringla lite olja över och salta. Rosta potatisen i ca 30 min tills den är gyllene. Låt svalna något.
- Skiva gurka tunt på längden med mandolin eller skalare.
- Skiva rädisa och rödlök.
- Hacka persilja och timjan och dela citronen i klyftor.
- Blanda gurka, rädisa, rödlök, de gröna kryddorna, honung och dijonsenap med den rostade potatisen.
- Stek eller grilla korvarna.
- Servera korvarna med potatissalladen och avsluta med att ringla delikatessketchup och toppa med rostad lök. Även gott med Lohmandes bearnaisesås till.