
Kryddiga korvar med rostad potatissallad
Servera en hemmagjord krämig potatissallad med ugnsrostad potatis, kryddiga korvar och Lohmander Delikatessketchup.
- MÄNGD:
8 Portioner
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Dela potatisen och lägg i en ugnsfast form, ringla lite olja över och salta. Rosta potatisen i ca 30 min tills den är gyllene. Låt svalna något.
- Skiva gurka tunt på längden med mandolin eller skalare.
- Skiva rädisa och rödlök.
- Hacka persilja och timjan och dela citronen i klyftor.
- Blanda gurka, rädisa, rödlök, de gröna kryddorna, honung och dijonsenap med den rostade potatisen.
- Stek eller grilla korvarna.
- Servera korvarna med potatissalladen och avsluta med att ringla delikatessketchup och toppa med rostad lök. Även gott med Lohmandes bearnaisesås till.