Smashed cheeseburgare
Frasig smashburger med karamelliserad silverlök, smält ost och Lohmanders hamburgerdressing. Njut som det är, eller servera med majskolv eller pommes!
MÄNGD: 4 Portioner
INGREDIENSER:
-
500
gram
nötfärs
-
hamburgerdressing
-
4
st
Briochebröd
-
4
skiva(or)
hamburgerost
-
1
st
silverlök
-
2
st
förkokt majskolv
-
saltgurka
-
flingsalt och svartpeppar
-
2
tsk
socker
-
smör att steka i
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Dela majskolvarna och pensla med lite olja.
- Lägg i en ugnsfast form och låt gå i ugnen i ca 20-25 min tills de blivit krispiga.
- Dela och stek bröden i smör tills gyllene.
- Forma 4 st bollar av köttfärsen, lägg i het panna och tryck ut med stekspade eller smashjärn. Salta och peppra. Vänd när den blivit frasig, lägg sedan på osten och låt smälta.
- Skiva silverlöken och stek i smör och socker tills den karamelliseras. Den ska vara ordentligt mjuk.
- Montera burgaren. Bröd, dressing, kött, ost och lök och servera med de grillade majskolvarna och saltgurka.