Smashed cheeseburgare

Frasig smashburger med karamelliserad silverlök, smält ost och Lohmanders hamburgerdressing. Njut som det är, eller servera med majskolv eller pommes!

MÄNGD: 4 Portioner

INGREDIENSER:
GÖR SÅ HÄR:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela majskolvarna och pensla med lite olja.
  3. Lägg i en ugnsfast form och låt gå i ugnen i ca 20-25 min tills de blivit krispiga.
  4. Dela och stek bröden i smör tills gyllene.
  5. Forma 4 st bollar av köttfärsen, lägg i het panna och tryck ut med stekspade eller smashjärn. Salta och peppra. Vänd när den blivit frasig, lägg sedan på osten och låt smälta.
  6. Skiva silverlöken och stek i smör och socker tills den karamelliseras. Den ska vara ordentligt mjuk.
  7. Montera burgaren. Bröd, dressing, kött, ost och lök och servera med de grillade majskolvarna och saltgurka.