Bao med sidfläsk
Fluffiga ångkokta buns fyllda med krispiga grönsaker och BBQ-stekt sidfläsk – oväntat enkelt och supergott!
MÄNGD: 4 Portioner
INGREDIENSER:
-
500
gram
lätt rimmat sidfläsk utan svål
-
2
dl
Lohmanders barbecue original
-
1
st
lime
-
1
kruka(or)
koriander
-
2
st
morötter
-
3
st
vårlök
-
0,3
st
gurka
-
10
st
bao bröd
GÖR SÅ HÄR:
- Skiva sidfläsket i 1/2 till 1 cm tjocka skivor.
- Stek på medelvärme i lite olja tills de är krispiga.
- Tillsätt barbequesåsen när de är klara och rör om, låt koka ihop något.
- Skiva morot tunt, tunt i stavar på mandolin eller med skalare.
- Hacka gurka och skiva vårlök.
- Dela limen i klyftor och dela koriandern.
- Ånga baos i en ångkorg.
- Servera barbequefläsket med baos, morot, lime, koriander och vårlök.