Ört- & vitlöksmarinerad fläskfilé med pommes, grönsallad & bea
En enkel men lyxig middag som går snabbt att göra. Köttet får stå och dra åt sig smak av den goda marinaden medan tillbehören förbereds. När köttet är stekt och pommes nyfriterade är det bara att ställa fram Lohmanders bea, och middagen är fixad i ett kick!
- MÄNGD:
4 Portioner - TILLAGNINGSTID:
45 minuter - FÖRBEREDELSETID:
120 minuter
1.Blanda alla ingredienser till marinaden; rapsolja, soya, vitlök, örter, lite salt & peppar. Lägg i köttet och låt dra i minst 2 timmar.
2. Blanda salladen och droppa på olivolja, salt & peppar.
3. Stek köttet på hög värme i olja och en liten klick smör någon minut på varje sida tills köttet har fått fin stekyta. Dra sedan ner värmen på plattan och stek tills köttet är genomstekt.
4. Servera med nyfriterade sötpotatispommes alt. vanliga pommes i ugn, en fräsch grön sallad och Lohmanders Hot Chili Bearnaise eller Original.