Dragonstekt kyckling med ugnsbakad sötpotatis och bea
Bjud familjen på en riktig pang-middag! Den dragonstekta kycklingen gifter sig perfekt med den ugnsbakade sötpotatisen, perfekt kokad haricotsverts och Lohmanders populära bearnasiesås!
- MÄNGD:
4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 225 grader. Lägg i sötpotatisen med skalet på i en ugnsfast form och tillaga i knappt en timme.
- Stek kycklingfilén i smör med lite färsk dragon, salt och peppar tills den fått färg och låt den sedan gå klart i ugnen ca 10 min till 72 grader. Låt ligga några minuter när den är klar och skiva sedan upp den i tunna skivor.
- Koka upp saltat vatten i en kastrull. Lägg i haricotsverts och låt koka i ett par minuter, de får inte bli för mjuka.
- När sötpotatisen är klar, ta ut och riv av översta delen av skalet.
- Servera sötpotatisen, kycklingen och haricotsverts med såsen ringlad över och lite hackad persilja.