Pankofriterade fiskburgare med picklad rädisa och parmesanpommes

MÄNGD: 4 Portioner

INGREDIENSER:
GÖR SÅ HÄR:
  1. Skiva rädisorna tunt och blanda med limejuice, socker och salt. Koka upp snabbt och låt sedan rädisorna svalna i lagen.
  2. Skär potatisen och sötpotatisen i tunna stavar eller klyftor. Lägg dem i kallt vatten i ca. 30 min. Torka bitarna torra med hushållspapper. Fritera potatisen i neutral olja på 180°C i några minuter tills de är krispiga. Strö över riven parmesan och flingsalt.
  3. Skär fisken i fyra portionsbitar. Vänd dem först i mjöl, sedan uppvispat ägg med salt i och sist i panko.
  4. Stek fisken i olja och smör i en stekpanna ca 3 min per sida tills bitarna fått fin färg.
  5. Stek hamburgerbröden i smör.
  6. Fyll bröden med sallad, fisk, picklad rädisa, några dillvippor och Lohmanders Remouladsås
  7. Servera med parmesanpommes.