Kycklingtostada med Bearnaise Hot Chili

MÄNGD: 4 Portioner

INGREDIENSER:
GÖR SÅ HÄR:

Blanda socker, ättika, vatten i kastrull och koka upp tills sockret löst sig. Skiva chilin tunt och lägg ner i lagen. Låt svalna.

Banka citrongräset med baksidan på en kökskniv. Hacka ner citrongräs och vitlök.

Strimla kycklingen och stek i olja på medelhög värme. Tillsätt vitlök och citrongräs när kycklingen fått lite färg. Stek tills kycklingen är klar och låt svalna. Blanda sedan med 3 msk Lohmanders Bearnaise Hot Chili.

Skär upp mangon i små bitar och rosta kokosen i en torr stekpanna.

Häll upp 2 cm olja i en kastrull stor nog för tortillabröden att få plats. Värm upp oljan till ca 180 C och fritera tortillabrödem snabbt så att de får färg och puffar upp lite. Låt rinna av på hushållspapper.

Bygg tostadas med kycklingröra i botten, mango ovanpå, några skivor picklad chili, lite riven kokos och färsk koriander.