Chicken-Parm Sandwich med Bearnaise Vitlök
- MÄNGD:
4 Portioner
Häll av 1,5 dl av tomatjuicen från körsbärstomaterna ner i en kastrull. Blanda ner socker och ättika och värm tills det löst sig. Mosa tomaterna lätt i burken. Häll tillbaka lagen över tomaterna i burken och låt svalna helt.
Häll upp 3 msk Lohmanders Bearnaise Vitlök, parmesan, ägg och mjöl i varsin skål för att panera. Vänd kycklingen i Bearnaisen och sedan i parmesan. Vänd den sedan i ägget och slutligen mjölet.
Salta kycklingen och stek på medelhög värme i rikligt med olja i en stekpanna. Vänd efter 4-5 minuter och stek på andra sidan. Låt rinna av på hushållspapper.
Dela brödet på mitten och bre ett lager med Lohmanders Bearnaise Vitlök på båda sidorna. Lägg kycklingen i botten och täck sen med ett lager mozzarellaskivor. Kör in i ugnen på grill i 2-3 minuter så att osten smälter.
Lägg på fyra picklade tomater och en näve ruccola. Lägg på locket och tryck till mackan rejält.